diumenge, 7 d’octubre de 2018

Despedida (2007-2018)

Ja ens veurem.
A seguir imaginant!

Hola amics, això és un "ja ens veurem", un d'aquells que dius quan coneixes algú i no saps si, efectivament, hi haurà un després o no.

Fa anys vaig obrir aquest bloc amb molta il·lusió. La idea era que fos un espai personal per experimentar i compartir, independent de la meva feina com a dissenyadora.

El principi va ser així. Va ser molt estimulant compartir opinions i interessos amb tots vosaltres creant una xarxa de companys amb espais similars o enfocats a altres temes. També, en alguns casos, ultrapassar la pantalla i conèixer'ns en persona.

Tinc especial efecte al projecte "converses" que vaig idear per col·laborar amb altres bloggers en el qual els convidats escrivien un relat curt a partir d'una foto meva.

Doncs bé, ara és el moment de tancar aquest espai. Amb les xarxes socials, ja no li dedico la mateixa atenció i, per tant, no té massa sentit tenir-lo agonitzant... He de reconèixer que em costa una mica. Sóc d'aquelles persones que li agrada conservar les coses... De fet, guardo apunts de l'època d'estudiant, tinc amics des de la guarderia, les feines em duren temps llargs (de moment) i tinc la mateixa parella des de fa anys i panys! Però amb aquest "ja ens veurem" em deixo la porta oberta per si mai el volgués reprendre. No se sap mai!

De moment, guardo tots els vostres comentaris en privat i el bloc queda com un arxiu.
Ens veiem per les xarxes socials!
Una abraçada i moltes gràcies a tots ens els que en algun moment vàreu passar per aquí!
A seguir imaginant! Mercè.

Web professional de disseny> encàrrecs direcció d'art i disseny:
http://mercerokins.com

Instagram artístic>  encàrrecs de collages:
https://www.instagram.com/collage_rokins/

Instagram>  personal:
https://www.instagram.com/mercerokins/

Facebook> personal:
https://www.facebook.com/merce.rokins